1e PINKSTERDAG

Speurtocht voor jong & oud

Net als vorig jaar organiseren we tijdens het Pinksterweekend een Puzzel Speurtocht. Tijdens het Pinksterweekend kun je van vrijdag t/m maandag met je familie, vriendje of vriendinnetje een rondje lopen door het dorp waar je rebussen op moet lossen en opdrachten uit moet voeren. Hoe meer opdrachten je goed maakt, hoe hoger de kans op prijzen! In de week vóór de kermis kun je via de website het deelnameformulier downloaden en uitprinten.


NIEUW: Drive-Through 8-Kamp

Ondanks alle Corona-maatregelen hebben we dit jaar toch een 8-kamp! En wel de Drive-Through 8-Kamp, voor het hele gezin! Ja, je leest het goed! Je gaat met je eigen auto een aantal kermis gerelateerde spellen beoefenen. Deze unieke beleving gaat plaatsvinden op Eerste Pinksterdag, zondag 23 mei, en is naar ons weten nog nooit eerder is vertoond!

 

Hoe werkt het?

  • Je doet mee met je eigen auto en de deelnemers in de auto komen uit 1 huishouden/gezin.
  • De deelnemers (teams) moeten in en om de auto, op 8 verschillende locaties in het dorp, behendigheidsspellen uitoefenen. Welke spellen dit zijn, dat houden we nog even geheim. Maar we kunnen alvast verklappen dat het leuk, uitdagend en super leuk wordt en geschikt is voor alle leeftijden!
  • De teams worden uitgenodigd om te starten op een bepaalde tijd en locatie, zodat de start gespreid en Corona-proof kan plaatsvinden.
  • Elk teams krijgt een score kaart mee en hoort na afloop van de uitgevoerde opdracht waar de volgende locatie is.
  • De deelnemers moeten zich vooraf inschrijven via de website. Hierover volgt spoedig meer informatie. Heb je alvast vragen? Mail ons dan op pinksterkermis@gmail.com
  • De Drive-Through 8-Kamp vindt plaats tussen 11:00 en 16:00 uur.
  • Vanwege de Corona-regels zit er een max aan het aantal deelnemende auto’s, dus Vol = Vol!

 

Wil je de activiteiten die wij organiseren steunen met een financiële bijdrage?
Klik dan op onderstaande button om een vrijwillige bijdrage te kunnen doen.