ZATERDAG

De 10-kamp wordt mede mogelijk gemaakt door:

Kermis Jeugd Voetbal Toernooi
Wat als een hersenspinsel begon, is ook dit jaar het Kermis Jeugd Voetbal Toernooi.

Voor de 2e achtereen volgende jaar zijn de jongens en meiden van groep 1 t/m groep 6 van harte welkom om hun (voetbal)kunsten te vertonen. Aanvang is om 13:00 en vooraf inschrijven is niet nodig.

Haal je voetbal schoenen uit het vet (of die van je broertje, zusje, neefje of nichtje) en kom naar Sportpark de Kogge. Tot dan!

 

Mini 10-kamp JCV

In plaats van de pinksterloop heeft het Kermis comité een mooie vervanger weten te regelen.

In samenwerking met het Kermis comité organiseert de JCV, voorafgaand aan de 10-kamp, een mini 10-kamp voor al hun leden. Een cliché hangt in de lucht , maar de jeugd heeft de toekomst!

Komt dit dus zien en kijk hoe de jonge talenten strijden om de mooiste prijzen!

 

Kermis open vanaf 14:00!!
Al jaren stond de kermis op zaterdag gereed om,,,,,niet aan te gaan. Maar daar komt dit jaar verandering in. In overleg met de exploitanten gaat de kermis dit jaar op zaterdag om 14:00 open. Extra lang genieten van de zweef, botsauto’s en natuurlijk de....

 

10-Kamp

Zaterdag rond de klok van 16:00 , staat de 10-kamp op het menu. Voorheen was dit de 8-kamp maar vanwege het feit dat andere teams domweg niet mee konden doen is besloten hier de 10-kamp van te maken. De 10-kamp is een begrip tijdens de Pinksterfeesten! Dat is zo, dat blijft zo en daar gaan we voorlopig nog wel even mee door. Jarenlang staat dit spektakel op het programma van de pinksterfeesten in ‘t Veld.

10 teams strijden ieder jaar weer om die felbegeerde titel, winnaar van de 10-kamp. Onderdelen die eerder de revue gepasseerd zijn:

- Twin Curling (buikschuiven maar dan anders)

- Estafette (altijd spannend)

- Levend Tafelvoetbal (komt dat schot!....)

- Glijbaan (waar de tandarts reikhalzend naar uitkijkt)

- Paalklimmen (immens populair waar iedereen op stuk gaat)

Zoals het er nu naar uitziet is het dit jaar (2020) nog spectaculairder, spannender en zijn er zelfs nieuwe spellen bijgekomen. Wil je weten welke? Kom dan allen op zaterdag 30 mei om 16:00 naar sportpark de Kogge in ‘t Veld. En mede vanwege het tijdstip is er ook met de inwendige mens rekening gehouden.

 

De 10-Kamp wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door: Gevelconcept