2e PINKSTERDAG

Het wielren spektakel wordt mede mogelijk gemaakt door:

De Dikke-Banden-Rugzak-Race

 

2e Pinksterdag begint om 11:30 met een De Dikke-Banden-Rugzak-Race. Een behendigheid tocht over het wielerparcours, waar de jeugd van groep 1 t/m 8 aan mee mag doen. In een van te voren uitgereikt rugzakje moet er onderweg allerlei lekkere dingetjes opgehaald worden. Als de rugzak vol is met drinken, snoepjes en andere lekkernijen, kan iedereen voldaan gaan kijken hoe de plaatselijke renners hun best om diverse prijzen en premies in de wacht te slepen!!

Daarnaast is er ook een prijs voor de mooist versierde fiets en/of outfit. Het thema van dit jaar is Gezellig Griezelen. Doe je best en laat de jury verbazen!

Wielrennen

 De wielren wedstrijden in ‘t Veld zijn berucht in Noord Holland. Het parcours, met een stuk lastige klinkers, is 2 km lang en wordt als zwaar ervaren. Snelheden van 50 km per uur, langs de overvolle tuinen, zijn meer regel dan uitzondering!!! Spektakel alom!!!

De tientallen bekers zullen dit keer worden uitgereikt door de rondemiss Tessa Mulder. Wij wensen Tessa dan ook een leuke dag toe!

 

Het programma, anders dan 2018, ziet er voor de rest van de dag als volgt uit:

 

  1. *12:00 Sportklasse/amateurs
  2. *13:30 Plaatselijke toppers
  3. *14:30 Plaatselijke recreanten

 

Voor inschrijvingen en meer informatie mail naar : steenman-33@quicknet.nl

 

Krat Stapelen

 

Dit jaar een nieuw onderdeel tijdens de Pinksterfeesten in ‘t Veld. Het Krat Stapelen. Waar we vroeger de hoogte in gingen blijven we nu met beide benen op de grond. Bij dit teamspel gaat het er niet om wie de hoogste, maar de langste stapel kratten in de lucht weet te houden. In teams van drie wordt er gestreden om de (breedste) stapel kratten die horizontaal in de lucht blijft. Iedereen kan hier aan meedoen. En natuurlijk wordt het ook een spektakel om naar te komen kijken. 

Na het wielrennen (rond de klok van 16:30) zullen we thv Cafe De Vriendschap het nodige gaan klaar zetten. Geef je snel op onder aan deze pagina!

 

Schieten

Voor de jeugd van 10 t’m 16 jaar is er ook dit jaar weer het schieten in de schiettent. Om 19:00 mag de jeugd het opnemen tegen elkaar. Deelname is gratis en je kunt er leuke prijzen mee winnen. Per deelnemer wordt er 3 keer geschoten in 1 of 2 rondes, afhankelijk van de deelnemers. Zorg dat je er bij bent en onthoud. Niet geschoten is altijd mis!

Opgave formulier NK Krat stapelen

 

Ieder team bestaat uit 3 personen