Ronde van 't Veld

Op maandag 6 juni 2022 is het eindelijk weer zover: de Ronde van ’t Veld! TIjdens deze zeer gezellige wielerkoers wordt er gestreden om eremetaal, bloemen en zeer aantrekkelijk prijzengeld. Met schreeuwende en joelende mensen langs het parcours in de straten van ’t Veld, dient deze wielerkoers ook in jouw agenda te staan.
Meedoen is belangrijker dan winnen en zonder publiek geen koerspret. Jij komt toch ook om jouw held/heldin aan te moedigen!? Er wordt gereden in meerdere categorieën, voor jong en oud en van profs/amateurs tot plaatselijk strijders. Het programma is als volgt:

 

12:00 uur - Dikke banden race
Bedoeld voor alle kids uit 't Veld, Zijdewind en de Moerbeek. Ze mogen kiezen of ze 1 of 2 rondjes over het parcours rijden en tijdens de race worden de rugzakjes weer gevuld met lekkernijen. Inschrijving is niet nodig en uiteraard zijn er geen kosten aan verbonden.

12:30 uur - Funklasse
Bedoeld voor alle wielrenners die regelmatig op de fiets zitten maar geen wedstrijdlicentie hebben. De funklasse rijdt 12 rondjes (+/- 24 km.) en de gemiddelde snelheid zal ongeveer tussen de 35 en 40 km/u zijn. Inschrijfkosten zijn € 7,50 graag contant of per pin te voldoen bij de inschrijftafel.

13:30 uur - Sportklasse/Amateurs
Bedoeld voor alle wielrenners met een sportklasse- of amateurlicentie bij de KNWU. Deze categorie rijdt 25 rondjes (+/- 50 km.) en de gemiddelde snelheid zal ongeveer tussen de 40 en 45 km/u zijn. Inschrijfkosten zijn € 7,50 graag contant of per pin te voldoen bij de inschrijftafel.

15:00 uur - Plaatselijke renners
Bedoeld voor alle wielrenners en wielrensters uit 't Veld, Zijdewind en de Moerbeek. Binnen deze categorie zijn er drie klassementen:
- plaatselijke heren (8 rondjes, totaal +/- 16 km.)
- dames (6 rondjes, totaal +/- 12 km.)
- jeugd t/m 15 jaar (5 rondjes, totaal +/- 10 km.)


De gemiddelde snelheid zal ongeveer tot de 35 km/u zijn. Inschrijfkosten zijn € 5,00 graag contant of per pin te voldoen bij de inschrijftafel. Jeugd t/m 15 jaar is gratis.

* Locatie inschrijving: Dorpshuis Harmonie, Zwarteweg 13a (tevens douchegelegenheid)
* Locatie start/finish: De Vriendschap, Rijdersstraat 92
* Dag inschrijving is mogelijk maar voorinschrijving geniet onze voorkeur!
* De organisatie behoudt zich het recht voor om deelnemers in een andere categorie in te delen.
* Deelname aan de Ronde van 't Veld is geheel op eigen risico. De organisatie kan zodoende niet verantwoordelijk worden gehouden voor evt. valpartijen en daaruit voortvloeiende schade.
* Een week na het evenement worden alle persoonsgegevens verwijderd volgens de AVG.

Voor meer informatie kun je mailen naar rondevantveld@gmail.com

 

Kratstapelen

Na een succesvolle eerste editie van het Krat stapelen, staat dit ook nu weer op het programma. Bij dit teamspel gaat het er niet om wie de hoogste, maar de langste stapel kratten in de lucht weet te houden.

Het spel
In teams van drie wordt er gestreden. De eerste krat wordt tegen een wand geplaatst en vervolgens ga je met je team net zo lang door met het plaatsen van kratten tegen elkaar totdat de stapel op de grond valt. Het team die meeste kratten horizontaal in de lucht weet te houden, die wint!
Iedereen kan een poging wagen en deelname is gratis. En natuurlijk wordt het weer een spektakel om naar te komen kijken! Het record staat op 31 kratten, dus wie doet een poging dit te verbeteren? Er zijn uiteraard weer mooie prijzen te winnen!
Inschrijven
Je kunt je vooraf aanmelden via onderstaande button en de locatie waar dit gaat plaatsvinden t

DEELNAME = GRATIS

SCHIETEN

Schietwedstrijden voor de jeugd
Aanvang 18.30 uur bij de schiettent

De schietwedstrijden zijn voor de jeugd van 10 tot en met 16 jaar. Deelname is helemaal gratis en natuurlijk maak je kans op mooie prijzen!