Ronde van 't Veld

Op 2e Pinksterdag gaat er weer gekoerst worden door de straten van ’t Veld. Dit jaar in samenwerking met de KNWU. Hierdoor is het mogelijk om District EN Regionale Kampioenschappen te organiseren.

Klik op het onderstaand logo om in te schrijven en meer informatie te lezen over dit Wielrenfestijn!

 

Kratstapelen

Na een succesvolle eerste editie van het Krat stapelen, staat dit ook nu weer op het programma. Bij dit teamspel gaat het er niet om wie de hoogste, maar de langste stapel kratten in de lucht weet te houden.

Het spel
In teams van drie wordt er gestreden. De eerste krat wordt tegen een wand geplaatst en vervolgens ga je met je team net zo lang door met het plaatsen van kratten tegen elkaar totdat de stapel op de grond valt. Het team die meeste kratten horizontaal in de lucht weet te houden, die wint!
Iedereen kan een poging wagen en deelname is gratis. En natuurlijk wordt het weer een spektakel om naar te komen kijken! Het record staat op 38 kratten, dus wie doet een poging dit te verbeteren? Er zijn uiteraard weer mooie prijzen te winnen!


Inschrijven
Je kunt je vooraf aanmelden via onderstaande button en de locatie waar dit gaat plaatsvinden t

DEELNAME = GRATIS

SCHIETEN

Schietwedstrijden voor de jeugd
Aanvang 18.30 uur bij de schiettent

De schietwedstrijden zijn voor de jeugd van 10 tot en met 16 jaar. Deelname is helemaal gratis en natuurlijk maak je kans op mooie prijzen!