Voetbal 10-kamp voor de jeugd

De echte kermis wordt letterlijk weer afgetrapt, dit keer met een heuse Voetbal-10- kamp, met medewerking van VZV-jeugdvoetbal! Op Sportpark de Kogge doorlopen de kinderen een spellenparcours van 10 spellen. Bij ieder spel kunnen ze een stempel verdienen op de stempelkaart die ze mee krijgen. En natuurlijk gaan we voor allemaal volle kaarten! Alle kinderen van groep 1 tot en met 6 kunnen meedoen.

Dus trek je sportpak aan en zorg dat je erbij bent met deze Voetbal-10-kamp!

Aanvang 13.15 uur (aanwezig 13.00 uur)

PRE-10-KAMP 

Na heel wat jaren vorig jaar eindelijk weer een Pré-10-kamp voor de jeugd kunnen
doen en wat was het een succes! De jeugd van de JCV; groep 7, 8 en de brugklas, speelt een iets aangepaste variant van de echte 10-Kamp. Lijkt het je wat? Meld je snel aan via jeugdclubtveld@gmail.com. Ook als je niet bij de JCV zit, kun je gewoon meedoen!

Aanvang 13.00 uur op Sportpark De Kogge (aanwezig 12.30 uur)

10-KAMP 

Op zaterdag gaat dit jaar weer traditionele de 10-Kamp plaatsvinden, waarbij 10 straten/buurten strijden om de inmiddels klassieke en felbegeerde wisselbeker en natuurlijk om de eer van het dorp. Vanwege het uitvallen van 1 team is er dit jaar een nieuw team toegevoegd.

De JCV trapt weer af om 13.00 uur. Kinderen uit groep 7 en 8 en de brugklas kunnen meedoen aan diverse spellen van de 10-Kamp. Aansluitend is het om 16.00 uur tijd voor de officiële 10-Kamp. De 10 teams strijden om de felbegeerde wisselbokaal. We hopen dat de weersgoden ons goed gezind zijn, want de deelnemers zullen vast en zeker een nat pak krijgen. Verder is overal aan gedacht en samen met de mensen van Sportpark de Kogge hopen we er weer een hele gezellige (mid)dag van te maken!
Wil je meedoen? Geef je dan op bij de coach van jouw straat of buurt. Opgeven voor de JCV kan via het volgende email adres: jeugdclubtveld@gmail.com

De Spellen:
Spel 1: 
Spel 2: 
Spel 3: 
Spel 4: 
Spel 5: 
Spel 6: 
Spel 7:

Extra
Tijdens het opkomen van de teams is het aan de teams zelf om hun team op een zo origineel mogelijke manier te verwelkomen. Kom dat zien want dit spektakel is dus al rond de klok van 16:00. De teams die hieraan invulling geven krijgen 2 bonuspunten. Het team met het meest originele verwelkoming ontvangt € 50,-.

 

Aanvang 16.00 uur op Sportpark De Kogge met voorafgaand om 13.00 uur de Pré-10-kamp voor de jeugd, in samenwerking met de JCV

Wil jij weten hoe de teams het er van afbrengen op sportpark de Kogge? Kom dan dan zaterdag een kijkje nemen en moedig je favoriete team (luidkeels) aan!