Vrijdag

De kermis start voor de kinderen van de basisschool al op vrijdagavond met een Kinderdisco show, georganiseerd in samenwerking met JorKidding Producties. Jordy Kuys vult de gymzaal van Dorpshuis Harmonie met zijn discoklanken. En de Jeugd Club ’t Veld (JCV) zorgt voor een betoverd mooie aankleding in het thema “Summer Halloween”.

Zaterdag

Op zaterdag begint het programma om 13:00 uur met Kermisvoetbal voor de jeugd van 4 t/m 10 jaar op sportpark De Kogge. Op diezelfde plek gaat om 13:00 uur de pre 10-Kamp van start onder leiding van de JCV. De kinderen uit groep 7, 8 en de brugklas spelen een aangepaste variant van de 10-Kamp.

De kermisattracties openen dit jaar op zaterdag om 14.00 uur. Dat is één dag eerder dan we gewend zijn. ’s Middags van 16:00 tot 17:00 uur draaien de Kermisexploitanten het Euro-uurtje en betaal je voor de kermisattracties zoals de Zweef, Botswagens, Extreme ride (voorheen de Shaker) en de Vliegtuigjes slechts 1 euro!

Zondag

Op Eerste Pinksterdag, zondag 9 juni, organiseert het Pinkstercomité in samenwerking met Scouting Dirck Rembrantsz Groep uit Niedorp de “Spooky Speurtocht”. De kinderen van de basisschool van groep 3 t/m 8 lopen door het dorp langs verschillende locaties waar zij uitgedaagd worden met leuke, avontuurlijke spellen. De start is om 12:00 voor groep 3, 4, 5 en om 12:30 uur voor groep 6, 7 en 8 vanaf de ingang van de Martinuskerk. Ook aan de jeugd van 12 tot en met 18 jaar is gedacht. Zij kunnen gratis meedoen aan de Sherlock Holmes Citygame georganiseerd door EscapeRoom Schagen. Om 13:00 uur starten zij vanaf café De Vriendschap.

Maandag

Voor de jeugd van 10 t’m 16 jaar is er ook dit jaar weer het schieten in de schiettent. Om 19:00 mag de jeugd het opnemen tegen elkaar. Deelname is gratis en je kunt er leuke prijzne mee winnen. Per deelnemer wordt er 3 keer geschoten in 1 of 2 rondes, afhaneklijke van de deelnemers. Zorg dat je er bij bent en onthoud. Niet geschoten is altijd mis!