Hoe wordt je een super held

Deze Pinksterkermis start voor de kinderen van basisschool De Marinx met een educatief programma met Goochelaar Jan, welke tot stand is gekomen in samenwerking met basisschool De Marinx, het Pinkster kermis comité ’t Veld en Hollands Kroonse uitdaging. Je ontdekt op 3 manieren om een superheld te worden en wat je tegen pesten kunt doen. Na afloop zal iedereen zeggen “Pesten is stom!”.

Locatie: Gymzaal Dorpshuis / basisschool De Marinx.

 

Dagprogramma voorstelling Goochelaar Jan
12:00 uur aanvang groep 1 t/m 4, 12:50 uur einde voorstelling.
13:00 uur aanvang groep 5 t/m 8, 14:00 uur einde voorstelling.

 

Na afloop van de show ontvangen de kinderen de kermiskaartjes (gratis entree kermisattracties).

DISCO GLITTER & GLAMOUR

* Aanvang 18.30 – 19.45 uur voor de groepen 1 t/m 4  

* Aanvang 20.00 – 21.30 uur voor de groepen 5 t/m 8

Op deze vrijdagavond gaan de voetjes weer van de vloer en kunnen alle kinderen lekker mee swingen op de muziek van DJ Melle. Een beter begin van deze Pinksterkermis kun je je niet voorstellen! En omdat er twee jaar geen kermis is geweest, maken we er dit jaar een extra groot feest van! Dan is het natuurlijk nóg leuker als iedereen op zijn allermooist gekleed is in Glitter & Glamour stijl. Dus doe je mooiste jurk aan en trek je beste pak uit de kast en kom met z’n allen gezellig mee feesten. Tijdens deze gezellige disco avond zorgen wij natuurlijk ook voor wat lekkers te eten en drinken

Toegang = GRATIS!

 

Dorpshuis geopend voor ouders!
Ondertussen kunnen de ouders op hun kroost wachten in het Dorpshuis. Uiteraard is de bar geopend en kunnen jullie onder het genot van een drankje (consumpties voor eigen rekening) gezellig bijpraten, terwijl de kinderen zich optimaal vermaken in de gymzaal. Heerlijk toch!?