Pinksterkermis vlag

 

Een vlag wordt al eeuwenlang gebruikt om iets symbolisch aan te duiden, om bijvoorbeeld te laten zien dat je ergens bij hoort. En dat is precies de reden waarom het Pinkster kermis comité een eigen vlag - ter ere van de jaarlijks terugkerende Pinksterfeesten - heeft laten ontwerpen.

 

Kermis is verbinding

Deze speciale Pinksterkermis-vlag, die tijdens het Pinksterweekend hopelijk volop gaat wapperen, laat zien dat er Pinksterfeesten in het dorp zijn. De vlag staat symbool voor de saamhorigheid, die door/met de kermis ontstaat. Want in onze ogen vormt de kermis een verbindende factor tussen jong en oud, maar ook tussen verschillende verenigingen, stichtingen en zelfs straten en buurten. Het positieve gevoel, wat dit met zich meebrengt, willen we graag een gezicht geven met de Pinksterkermis-vlag.

Zeker in deze tijd, waarin eenzaamheid op de loer ligt en mensen echt behoefte hebben aan een stukje verbinding, vinden wij het onwijs belangrijk om er tijdens het Pinksterweekend te zijn voor elkaar. Deze vlag heeft de kracht om mensen weer een gevoel van trots en verbinding te geven!

 

Pinksterkermis-vlag voor iedereen

Zou het niet geweldig zijn als elk jaar tijdens Pinksteren ons dorp Pinksterblauw kleurt? Als er bij elk huis zo’n Pinksterkermis-vlag trots in de wind wappert? Daar dromen wij nu al van. Bestel dus snel...met elkaar en voor elkaar!

 

 

NIEUW!

Pinksterkermis vlag

€ 10,00
NIEUW!

Pinksterkermis vlag

€ 10,00

Klik op de winkelwagen en bestel de enige echte Pinksterkermis vlag!

Wie wil dit niet hebben? Op=Op

Bestellen kan vanaf vandaag. 

De bestelde vlag wordt bij je thuisgebracht!